OFFERT

LACKERING AV LUCKOR & LÅDFRONTER

Glöm inte att bifoga bilder på köket och närbild på en lucka!

LEXAB hjälper alltid våra kunder att titta på vad som kan passa bäst för Er, Här får du en ungefärlig kostnad på att lackera om luckor och lådfronter.

Om Ni önskar lackera om Era luckor och vill ha ett exakt pris så behöver vi även veta vilket ytskikt det är idag på luckor och lådfronter, som exempelvis om dom är lackerade, handmålade med pensel/roller så skriv gärna in det under ”övriga noteringar”. Bifoga bilder på köket så underlättar det massor för oss och är du osäker på vad för ytskikt det är på köksfronterna så ta även en närbild på en lucka så kanske vi kan se det?

Kulör/omställningskostnad är en tillkostnad om du önskar något annat än S0502-Y som är en standardfärg (lite gulbruten vitt färg) på övriga ca. 2000st färger som du kan välja på tillkommer 3200kr/order (kök) samt + 800kr om det dessutom önskas en kulör utifrån ett färgprov (4000kr/order)


Tryck på "SKICKA" så får vi alla uppgifter som du fyllt i till oss så får du en offert tillbaka snarast möjligt via e-post med eller utan montering beroende på vad du önskar och offerten är givetvis inte på något vis bindande. 

Ni är självklart också välkomna att besöka oss i vår köksutställning. Ta då gärna med Er en lucka samt ta några foton på köket och visa oss detta så vi ser hur många luckor och lådor Ni har så får Ni en offert här på plats.

Varmt välkommen att höra av Er så hjälper vi på LEXAB Kök & Inredning AB gärna till att kanske sätta färg på Er tillvaro!

Totalt summa inkl. moms: 0