Luckor

Fräscha till dina gamla luckor eller beställ nya

Vi erbjuder ett stort utbud av olika köksluckor och ett brett urval av färger. Om dina gamla skåpsluckor börjar bli slitna eller om du vill fräscha till ditt kök med en ny färg kan du lämna in dina luckor hos oss för lackering. Ett bra alternativ om du trivs med modellen på dina luckor och lådfronter. Det är även ett smart miljötänk. Ett annat alternativ är att byta luckor som vi måttanpassar till dina skåp!

Måttanpassade luckor och lådfronter.

När du köper luckor av oss behåller du skåpen/stommen oavsett vilken tidigare köksleverantör det är som ni har i köket idag och vi monterar in nya köksluckor & lådfronter, nya lådinsatser med dämpning och fullutdrag med mera. Vi tar alla mått på dina skåp/stommar så att luckorna och lådfronterna passar perfekt. Vi tar givetvis hela ansvaret för att alla mått är korrekta. Ta en titt på alla våra luckmodeller och hör av dig för en offert eller ännu bättre, besök oss i vår köksutställning så kan vi hjälpa dig hitta just den luckmodell och färg utifrån dina önskemål.

Är det dags att förnya ditt IKEA kök? Vi har lösningen.

Med våra högkvalitativa köksluckor kan du enkelt och prisvärt förvandla ditt kök.

Oavsett om du har ett äldre FAKTUM-kök eller det senaste METOD-köket, har vi det du behöver för att skapa ett unikt uttryck som passar din stil.
Våra köksluckor tillverkas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa högsta kvalitet.

Du kan välja bland ett brett utbud av färger och modeller som kommer att ge ditt kök ett helt nytt utseende. Från eleganta dörrar till praktiska lådfronter, passbitar, täcksidor och golvsocklar - vi har allt du behöver för att skapa ett enhetligt och stilfullt kök.
Vårt företag är stolt över att erbjuda specialmått utan extra kostnad, det innebär att vi kan anpassa dina köksluckor efter dina specifika behov och mått, så att de passar perfekt i ditt kök med IKEA´s hålbilder för befintliga gångjärn och frontbeslag.
Så sätt din egen prägel på ditt kök med våra fantastiska köksluckor.

Då utbudet på modeller och färgval på IKEA är väldigt begränsat så har detta blivit ett populärt alternativ när du ska köpa kök från IKEA eller bara ska byta luckor och lådfronter på ditt gamla IKEA-kök.

Kontakta oss idag för att få mer information och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till det hjärta i hemmet du alltid har drömt om.

Vi hjälper gärna till med demontering & montering samt transport.
Är det dags att fräscha till köket?

Vi lackar och renoverar!