Luckor

Fräscha till dina gamla luckor eller beställ nya

Vi erbjuder ett stort utbud av olika köksluckor och ett brett urval av färger. Om dina gamla skåpsluckor börjar bli slitna eller du vill fräscha till ditt kök med en ny färg kan du lämna in dina luckor hos oss för lackering. Ett bra alternativ om du trivs med modellen på dina luckor och lådfronter. Det är även ett smart miljötänk.

När du köper luckor av oss behåller du stommen i köket och vi monterar in nya köksluckor & lådfronter, nya lådinsatser med dämpning och fullutdrag med mera. Vi tar alla mått på dina skåp/stommar så att luckorna och lådfronterna passar perfekt. Vi tar givetvis hela ansvaret för att alla mått är korrekta och om något skulle bli fel ser vi till så att ditt kök är precis som du vill ha det när vi är klara. Ta en titt på alla våra luckmodeller och hör av dig för en offert eller ännu bättre, besök oss i vår köksutställning så kan vi hjälpa dig hitta just din modell utifrån dina önskemål.

LEXAB tillverkar även måttanpassade köksluckor till IKEA:s köksskåp som nuvarande ”METOD” och deras förra serie som hette ”FAKTUM” och från oss får du samma borrbild som IKEA för att kunna montera lådor och luckorna enkelt och smidigt.

Då utbudet på modeller och färgval på IKEA är väldigt begränsat så har detta blivit ett populärt alternativ när ska köpa kök från IKEA eller ska byta luckor och lådfronter på sitt gamla IKEA-kök.

Vi hjälper gärna till med demontering & montering samt transport.
Är det dags att fräscha till köket?

Vi lackar och renoverar!